Tietoa yhdistyksestä

MLL:N LAITILAN PAIKALLISYHDISTYKSEN TOIMINTAA TAKANA YLI 95 VUOTTA

 

Yhdistyksemme toiminta on ollut mukana laitilalaisperheiden arjessa ja juhlassa jo yli 95 vuotta, 26.1.1925 lähtien. Viihtyisän perhekeskuksemme Mukulavintin taival on alkanut alkuvuonna 2011. Perhekeskus onkin tullut vakiintuneeksi osaksi monen pikkulapsiperheen elämää näiden vuosien aikana.

Tällä hetkellä toimintamuotojamme ovat aamupäivän perhekahvilat, vauvakahvila ja iltaperhekahvila, mutta toimintaamme kuuluvat myös mm. Touhutunti, kylämummi- ja vaaritoiminta, tukioppilastoiminta sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhempien vertaisryhmä Erityiset ja Tanssitan vauvaa -ryhmä. Tulevista tapahtumista löydät tietoa parhaiten seuraamalla Laitilan Sanomien ilmoituksia, mutta myös "tykkäämällä" meistä Facebookissa saat tietoa tapahtumistamme. Löydät niitä myös täältä kotisivujemme etusivulta kohdasta "Ajankohtaista".

Järjestämme vuosittain tapahtumia ja toimintaa lapsille, nuorille ja koko perheille. Perinteeksi ovat muodostuneet mm. Elämä Lapselle -konserttimatka ja Perheiden Taiteiden Yö. Lisäksi osallistumme vuosittain Lapset ensin -kevätkeräykseen. Jaamme myös stipendejä koululaisille sekä pienen lahjan laitilalaisvauvoille. Tänä vuonna vauvalahjana on ihana kylpyankka. 

Haluamme jatkossakin kehittää toimintaamme ja olla mukana tukemassa paikallisten perheiden jaksamista arjen kiireissä. Mikäli sinulla on idea tai ehdotus vaikka uudesta toimintamuodosta tai tapahtumasta tai vanhojen toimintamuotojemme kehittämisestä, ota ihmeessä yhteyttä meihin.

Meitä on täällä Laitilan paikallisyhdistyksessä yli 500 jäsentä, mikä on väkilukuun suhteutettuna valtakunnallisestikin huima määrä. Kiitos kaikille jäsenille toimintamme mahdollistamisesta! Mikäli olet kiinnostunut toimimaan myös vapaaehtoistyössä tapahtumissamme, niin ota tässäkin tapauksessa rohkeasti yhteyttä.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton pyrkimyksenä on edistää jokaisen lapsen oikeutta hyvään ja onnelliseen lapsuuteen. MLL haluaa olla läsnä lapsiperheiden arjessa niin tarjoamalla tietoa ja tukitoimintaa kuin järjestämällä perheiden yhdessäoloa lujittavia ja iloa tuottavia tapahtumia.