Muu toiminta

Mukulavintillä järjestettävän toiminnan lisäksi järjestämme myös seuraavanlaista toimintaa:

Touhutunti 

Perheen yhteinen liikuntahetki järjestetään Kodjalan koulun salissa. Touhutunnille ovat tervetulleita kaikki alle kouluikäiset lapset vanhempiensa valvonnassa. Siellä saavat lapset liikkua ja puuhailla vapaasti yhdessä vanhempiensa kanssa. Touhutunti on jäsenille maksuton ja ei-jäsenille 1€/lapsi/toimintakerta (käteismaksu).


Kylämummit -ja vaarit

Kylämummi ja -vaaritoiminta on yhteisöllistä isovanhemmuutta, jota voi toteuttaa esimerkiksi päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa tai perhekahviloissa. Niissä mummi- ja vaari-ikäiset vapaaehtoiset jakavat aikaansa ja taitojaan lasten kanssa. Mitään erityistä ei vaadita, vaan tärkeintä tapaamisissa on läsnäolo, kuunteleminen, tukeminen ja rohkaiseminen. Vapaaehtoiset kylämummit ja -vaarit valitsevat itselleen parhaiten sopivan tavan toimia sekä päättävät itse, kuinka paljon käyttävät siihen aikaa. Toiminnan tavoitteena on tutustuttaa eri sukupolvet toisiinsa ja saada heidät toimimaan yhdessä ja tukemaan toisiaan. 

Olisitko sinä kiinnostunut toimimaan tärkeässä tehtävässä kylämummina tai -vaarina? Ota yhteyttä Hanna-Kaisa Kylämäkeen hkylamaki@gmail.comKeräykset

MLL toteuttaa vuosittain valtakunnallisen "Lapset ensin"-keräyksen. Keräys suoritetaan lipaskeräyksenä. Keräyksistä saatavat varat ohjataan lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi tehtävään työhön paikallisella tasolla.