TERVETULOA MUKULAVINTTIIN

Toiminta ja ovet ovat auki ilmoitettuina aikoina ja kahvilaan saat tulla ja lähteä milloin itse haluat aukioloaikojen puitteissa.

Merkitse joka kerta itsesi ja lapsesi nimet vieraskirjaan.

Tarjottavat ovat esillä kahvilan aikana ja tarjottavaa voi ottaa "itsepalveluperiaatteella". Seuraavan kerran tarjoilut hankitaan edellisen kerran kahvimaksuilla, joten muistathan maksaa. Omia eväitä voi säilyttää jääkaapissa ja lämmittää tarvittaessa mikrossa.

Kun olette lopettaneet ruokailun, laita likaiset astiat huuhdeltuina tiskikoneeseen, kiitos :)

Syökää ja juokaa vain pöydän vieressä. Seurassamme mm. allergisia lapsia, joille löydöt lattialta tms. voivat olla vaaraksi.

Pyyhi pöytä ja lattia ruokailunne jälkeen, kiitos. Rätti ja harja löytyy keittiöstä.

Vaipat tulee vaihtaa hoitohuoneessa. Laita haiseva vaippa tiiviisti vielä muovipussiin ennen roskista. Pusseja löytyy hoitohuoneesta.

Lapsesi leikkivät sinun vastuullasi, joten katsotko, että kaikilla on leikkirauha.

Ennen lähtöänne kotiin, kerää lapsesi kanssa leikkimänne lelut pois.

Olisi mukavaa, jos perhekeskuksessa juteltuja asioita ei kerrottaisi yleisesti muille.

Älkää tulko sairaana esim. nuhaisena Mukulavintiin.

Kerro omia ideoitasi ja anna palautetta perhekeskuksen työntekijöille.

Kehitetään toimintaa yhdessä :)

Terv. MLL:n Laitilan paikallisyhdistyksen hallitus